Magtisztítók a SINTE GROUP-tól

 

 

Síkrostás tisztítóra, fajsúlyszeparátorra, triőrre, optikai válogatóra van szükség?

Mi segítünk a választásban!  

 

 

Betakarítás, tárolás, feldolgozás. Számos feladat, melynek során különböző tisztítási elven működő gépre lehet szükségünk. A kínálat bőséges a választás nem egyszerű, mi segítünk ebben. Teljes cikk a folytatásban…

 

Tárolást megelőzően nem elég a mennyiségi munka, kiemelt jelentősége van a minőségnek is.

 

Ebben segítenek Önnek a kínálatunkban megtalálható magtisztító gépek.

 

Ä  Széleskörű felhasználás esetében a síkrostás tisztító alapgép, ahol elsődlegesen a rostafelület nagysága határozza meg a gép tényleges teljesítményét.

A nagyobb és többszintű rostalemez felületek kombinációjával, továbbá a szélmunka segítségével, adott esetben egy tisztítási menettel elérjük az elvárt minőséget. A hatékonyságot növelhetjük a tisztító után, triőrök beépítésével, amely a magok hosszúság szerinti osztályozását végzi. Ez például vetőmag feldolgozás esetében nélkülözhetetlen fázis.

 

Ä  Korlátozott beépítési hely esetében, a síkrostás tisztítóra teljesítmény vonatkozásában alternatíva lehet a dobrosta.

 

Ä  Finomtisztítás gépe a fajsúlyszeparátor, amely a tisztítani kívánt alapanyagot a fajsúlykülönbség alapján választja szét.

Ebben az esetben a fő-, és melléktermék – a megegyező, vagy közel azonos szemnagyság miatt – normál tisztítási folyamat során nem, vagy gazdaságosan nem szétválasztható (pl. tárolás során a rovarkártevők által kiodvasított gabonaszemek az ép, egészséges szemektől méretben nem, azonban hektolitertömegben jól mérhető különbséget mutatnak)

 

Ä  Finomtisztítás gépe az optikai válogató is, amely a kamerák képei és a beállított program alapján színkülönbség vagy eltérő alak esetében sűrített levegős fúvókák segítségével távolítja el a nem kívánatos mellékterméket.   

 

Fontos, hogy a finomtisztítás gépeinek megfelelő működési hatékonysága érdekében, minden esetben szükséges előtisztítás!

 

Az Ön igényeit és lehetőségeit figyelembe véve széles termékkínálatunkból

mi segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbbet!

 

Pontos igényfelmérés,

korszerű eszközökkel végzett precíz mérnöki tevékenység,

kivitelezés a határidők betartása mellett:           

EZ MIND A SINTE GROUP!

 

               

 

Bartolák Zoltán

Sinte Group
Operatív vezető,
szaktanácsadó