Üdvözöljük a Sinte Group oldalán!

 

Az elmúlt 25 évben számos projektet valósítottunk meg. Technológiai korszerűsítéseket és új üzem építését egyaránt, nemegyszer országosan is jól ismert cégek felkérésének eleget téve.

A cég, majd cégcsoport fejlesztése során minden esetben a teljeskörűség volt a legfontosabb szempont, valamint az ügyfeleink érdekeinek szem előtt tartása.

Így hoztunk létre a tervezés, gyártás, kivitelezés mellett gép és alkatrész forgalmazói tevékenységet.

Szinte egyedüliként a szakmában, közel száz beszállítóval tartjuk a kapcsolatot, ezzel megfelelő mozgásteret biztosítva ahhoz, hogy ügyfeleinknek a rendelkezésünkre álló palettáról, a lehető legoptimálisabb technológiai sort válogassuk össze. Ily módon lehetőségünk van arra, hogy az elvárásoknak, legyen az technikai vagy anyagi természetű, a leginkább megfelelő berendezéseket ajánlhassuk.

Az elmúlt években több pályázatos finanszírozású projekt megvalósításában is részt vállaltunk.

Tervező, gyártó, kivitelező, valamint kereskedelmi csapatainkon túl, munkatársaink elkészítik a pályázat beadásához szükséges terveket és árajánlatokat, valamint az elszámoláshoz szükséges naplókat, igazolásokat, nyilatkozatokat stb., szorosan együttműködve a pályázatíró céggel is.

Legyen szerencsénk egymáshoz, teremtsünk értéket közösen!

 

SINTE GROUP, az üzembiztos megoldás